DET FINNS ALLTID EN VÄG


Följ med på ett levnadsöde som pendlat mellan höga berg och djupa dalar. Nettan och Daniel berättar om sin resa från att de träffades som 17-åringar och efter detta delat livet i med- och motgång.

Boken är för dig som vill bygga ett rikare liv för dig själv och dina närmaste. Genom berättelsen får du ett antal nycklar till hur du med Nettan och Daniels lärdomar kan skapa det liv du drömmer om, oavsett vilka motgångar du möter på vägen. Att gå igenom motgångar är den utveckling vi alla måste göra för att växa som människor.


Som barn har vi ett inneboende driv att prova nya saker oavsett vilka motgångar vi möter. Ett barn som skall lära sig gå misslyckas massor med gånger och stöter på motgångar på vägen. En dag kommer genombrottet och en helt ny värld öppnar sig när ett barn tar sina första steg. Tänk om barnet slutat försöka för att stanna på alla fyra resten av livet.

Som vuxna har vi en tendens att sluta prova nya saker i rädslan för att misslyckas eller att se dum ut i andras ögon. Vi tar till oss av andras åsikter som om det vore sanningar. Som vuxna behöver vi därför släppa detta och verkligen följa vårt hjärta och våra drömmar, oavsett hur många motgångar det kommer på vägen.


"Vi hoppas att denna bok skall vara en inspiration till att fortsätta växa, även som vuxen. Vi har gjort massor med misstag och gått igenom många tuffa motgångar. Det har verkligen utmanat oss, men samtidigt gjort oss till starkare och ödmjukare människor som följer vårt eget hjärta."


Lär dig att se dina största motgångar som dina största gåvor. När det går emot så finns det alltid ett eller flera guldkorn att hitta. Det kallas lärdomar och insikter. De kommer att göra dig till en bättre människa. Lycka till!

Foto: Christer Liliegren